Algemene voorwaarden Kras en Verras

Op deze pagina vindt u de algemene koop-, betalings- en leveringsvoorwaarden van Kras en Verras, welke van toepassing zijn op alle overeenkomsten met betrekking tot het online aankopen bij Kras en Verras. Door uw bestelling te plaatsen bij Kras en Verras gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Privacy
Al uw persoonlijke gegevens en informatie over uw bestelling worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van uw juiste bestelling en zullen niet aan derden worden bekend gemaakt en/of gedeeld.

Bestellen
U kunt uw bestelling plaatsen door op de website www.krasenverras.nl de gewenste producten in uw winkelwagen te plaatsen. Indien u niet meer verder wilt winkelen, kunt u uw bestelling definitief maken door uw gegevens in te vullen. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u direct een e-mail met uw bestelgegevens en de bankgegevens van Kras en Verras. U kunt dan het totaalbedrag overmaken o.v.v. uw ordernummer. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen aan u verzonden.

Betaling
Indien u ervoor heeft gekozen de producten bij u thuis te laten leveren, dan betaalt u de bestelling via bankoverschrijving binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling. Na ontvangst van betaling zal uw bestelling worden verzonden. Wanneer de bestelling niet binnen 7 dagen wordt betaald, dan wordt de bestelling automatisch verwijderd.

Indien u ervoor heeft gekozen de producten af te halen bij Kras en Verras in Sliedrecht, dan kunt u uw bestelling contant betalen aan de deur of vooraf de bestelling voldoen via bankoverschrijving. Uw bestelling wordt pas meegegeven als de bankbetaling binnen is bij Kras en Verras.

Prijzen
Op de website (www.krasenverras.nl) vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De verzendkosten zijn voor Nederland 3,95E en voor België 6,95E. Bij het afhalen van een bestelling in Sliedrecht, worden deze verzendkosten niet in rekening gebracht.

Leveren
Na ontvangst van betaling, worden bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd, mits de bestelde producten voorradig zijn. Indien de bestelde producten niet voorradig zijn, zal Kras en Verras u binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling op de hoogte stellen.

Annuleren Bestellingen
bij Kras en Verras kunnen voor verzending te allen tijde worden geannuleerd. Annulering dienen aan Kras en Verras per mail of telefonisch worden doorgegeven. Indien de betaling reeds is voldaan, zal het bedrag binnen vier werkdagen worden teruggestort. Wanneer een bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Herroepingsrecht
Artikelen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd zonder opgaaf van reden. De artikelen dienen in de originele staat te worden geretourneerd aan Kras en Verras. Verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Wanneer de retourzending aan de retourvoorwaarden – zoals opgesteld door Kras en Verras – voldoet, zal Kras en Verras binnen 4 werkdagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag terugstorten.

Aansprakelijkheid
Kras en Verras kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten op de website www.krasenverras.nl. De verzending, via Post NL, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Kras en Verras is niet aansprakelijk voor onjuiste of vertraagde levering.

Klachtenregeling
Indien artikelen niet conform de website zijn geleverd en/of om welke reden dan ook beschadigd zijn geleverd, dan kunt u contact opnemen met Kras en Verras. Kras en Verras zal te allen tijde een passende oplossing aanbieden.

Intellectueel eigendom
Alle kraskaarten die worden verkocht op de website www.krasenverras.nl mogen niet zonder toestemming aan derden worden verkocht. Het is niet toegestaan om ontwerpen van de kraskaarten van Kras en Verras te kopiëren.