Hoe werkt het?

Ben je zwanger of gaan jullie trouwen? Maak dit fantastische nieuws op een originele manier bekend
door familie en vrienden te verrassen en een unieke kraskaart te geven!

Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. Kies je kraskaarten, cadeauzakjes, stickers of andere cadeautjes uit en leg ze in je winkelwagen. Controleer je bestelling, vul het bestelformulier in en betaal via iDeal.

Ik verzend je bestelling binnen 2 werkdagen, waardoor de levertijd max. 3 werkdagen is, mits alles goed gaat bij de post.

De verzendkosten voor Nederland zijn afhankelijk van het gewicht en afmetingen ofwel €2,95 of  €3,95. Je bestelling wordt dan verzonden met een gewone postzegel. Producten die vanwege hun waarde als brievenbuspakketje worden verzonden, hebben standaard een verzendtarief van €4,85. Wanneer een artikel niet door de brievenbus kan, wordt het als pakket verzonden (€7,20). Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50,00.

De verzendkosten voor België zijn ongeacht de grootte van je bestelling €10,50. Je bestelling wordt als pakket verzonden en is traceerbaar. Ook voor België geldt een levertijd van max. 3 werkdagen.

Elke kraskaart is verpakt in een doorzichtig plasticzakje, waarop staat vermeld wat de tekst onder de kraslaag is.

Als je je bestelling hebt ontvangen, beoordeel dan eerst of de kraskaarten aan je verwachtingen voldoen alvorens je de kraskaarten uit het plastic zakje haalt. Kraskaarten kunnen niet los of in een geopend zakje worden geretourneerd. Indien de kraskaarten beschadigd zijn geraakt tijdens het transport, zullen wij dit uiteraard voor je oplossen. We vragen je een foto te maken van de beschadiging en deze te mailen samen met je ordernummer.

Voldoen de kraskaarten niet aan je verwachtingen of heb je ze niet meer nodig, dan kan je uiteraard (een deel van) je bestelling retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn:

* De kraskaarten moeten in het originele, ongeopende plastic zakje zitten. Het zakje mag niet geopend zijn geweest.

* De kraskaarten moeten onbeschadigd zijn.

* De kraskaarten moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, dat wil zeggen in de enveloppe/het pakket waarin je ze hebt ontvangen, inclusief het opvulmateriaal om beschadigingen tijdens de retourzending te voorkomen.

* Een bestelling mag binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

* De verzendkosten van een retourzending zijn voor je eigen rekening.

* Een bestelling retourneer je op eigen risico. Als de retourzending kwijt raakt, zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk.

Als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren, volg dan de volgende stappen:

1. Stuur een e-mail o.v.v. je ordernummer om de retourzending aan te melden. Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren, geef dan aan ons door welke kraskaarten je precies wilt retourneren. Als je de kraskaarten retourneert, omdat deze niet aan je verwachtingen voldoen, zou je dan ook willen doorgeven waarom. Hier kunnen wij weer van leren. Als laatste vragen we je ook je IBANnummer mee te sturen. Je hoeft niet te wachten op een reactie op je e-mail. Als je aan de voorwaarden voldoet, mag je direct na het verzenden van de e-mail je bestelling retourneren.

2. Verpak de kraskaarten in de originele verpakking inclusief het opvulmateriaal en voeg er een briefje met je ordernummer en naam bij. We weten dan dat de retourzending van jou afkomstig is.

3. Plak over jouw adres het retouradres:
Kras en verras
Karel Doormanstraat 14
3361 VN Sliedrecht

4. Breng de enveloppe/het pakket naar het postkantoor en reken daar de verzendkosten af. Indien je een pakket hebt verzonden, bewaar de Track & Trace code dan goed.

Uiteraard mag je je bestelling ook bij ons in Sliedrecht door de brievenbus doen.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, ontvang je een bevestigingse-mail en zal het aankoopbedrag binnen vier werkdagen terug aan je worden overgemaakt. Indien er niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, kan het aankoopbedrag niet worden overgemaakt en zal er contact met je worden opgenomen.

Heb jij een leuke kadowinkel en vind je net als ik dat de kraskaarten net even wat anders zijn dan de gewone wenskaarten? En wil je in jouw woonplaats exclusief verkooppunt worden van de kraskaarten van Kras en Verras? Dat kan! Stuur me even een mailtje en ik stuur je alle informatie toe! Wie weet liggen de kraskaarten binnenkort bij jou in het schap.

Dat kan. Kraskaarten, kaartenhouders en inpakzakjes en stickers kan je gratis afhalen in Sliedrecht. Vul bij “extra opmerkingen” tijdens het bestellingen in dat je graag je bestelling komt afhalen. De verzendkosten worden daarna terug overgemaakt en je ontvangt een e-mail wanneer je je bestelling kunt ophalen. Het ophalen van gepersonaliseerde producten is niet mogelijk.